"Heylen rechtsback als Najar niet fit raakt"

MAANDAG, 11 JANUARI 2016, 09:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Rafael Galhardo trainde zaterdag voor het eerst mee met Anderlecht. De rechtsback speelde voor het laatst op 9 december en had sindsdien vakantie. De wedstrijd van zondag tegen Gent komt nog te vroeg.

Op 9 december eindigde de Braziliaanse competitie. Het is dus niet onlogisch dat Galhardo wat ritme mist. Anderlecht wil Galhardo de nodige tijd geven om zich klaar te stomen en verwacht dat hij op 29 januari zijn debuut kan maken. Tijdens zijn eerste trainingen liet de Braziliaan alvast een prima indruk. Wanneer Anderlecht terugkeert van de stage, zal Galhardo nog testen ondergaan in Neerpede en het Energy Lab in Gent.

In afwachting van Galhardo rekent Besnik Hasi op Andy Najar als rechtsback. Maar die sukkelde de voorbije weken met een knieblessure. Het is afwachten of hij fit raakt voor de partij van zondag tegen Gent. "Als Andy niet fit raakt, zal Michaël Heylen rechts achteraan postvatten", verklapt Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.