Mitrovic: "Ik ben vooral Hasi dankbaar"

DONDERDAG, 14 JANUARI 2016, 06:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aleksander Mitrovic eindigde gisteren op de vierde plaats op het gala van De Gouden Schoen. Meteen ook de hoogst genoteerde Anderlecht-speler. Iets waar Mitrovic heel blij mee is. 

De eerste stemronde werd afgesloten met Mitrovic als winnaar: "Ik heb twee mooie jaren gehad bij Anderlecht, de laatste zes maand waren top. Ik ben dan ook heel blij dat ik als eerste uit de eerste stemronde kwam", zegt Mitrovic. 

"Hasi was een tweede vader"

"Maar ik wil heel Anderlecht bedanken", gaat Mitrovic verder, "dankzij hen kon ik top zijn. Vooral Besnik Hasi heeft mij heel veel geholpen. In de moeilijke momenten stond de coach altijd voor mij klaar om er bij een kop koffie over te praten. Hij was als een tweede vader voor mij."

Mitrovic was ook de hoogst genoteerde Anderlecht speler, iets wat de Serviër vreemd vindt aangezien hij al zes maand weg is uit België. 
"Ik kan maar één boodschap meegeven aan mijn vroegere ploegmaats: zet dit recht in de komende zes maanden. Breng de titel terug naar Anderlecht. Ik zal altijd met de glimlach terug denken aan mijn tijd bij paars-wit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.