Van Holsbeeck: "De coach helpen zolang het kan"

DINSDAG, 26 JANUARI 2016, 08:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck sprak gisteren zijn vertrouwen uit in Besnik Hasi. "We gaan de coach helpen zolang het kan", zei de general manager, "Maar we respecteren ook de mening van de supporters, dus blijven we hard werken."

"Ik ben dat al gewoon dat ik op de korrel wordt genomen", gaat Van Holsbeeck verder, "Maar elke keer dat we in de touwen hangen, zoals nu, dan reageren. Dat is altijd al zo geweest bij Anderlecht. Wanneer iedereen ons opgegeven heeft, staan wij recht. Wij vinden daar meestal wel een antwoord op."

Meer concurrentie

"We hebben met Hasi gesproken. Hij haalde aan dat hij vooral meer concurrentie wil op sommige posities en daar wordt nu aan gewerkt. Welke posities, dat ga ik nog niet vrijgeven, dat zal de komende week wel duidelijk worden", zegt Van Holsbeeck.

"En nee, Boussoufa komt niet, dat wil ik nu al duidelijk maken", voegt hij er nog aan toe.

Play-offs

Het bestuur blijft Hasi dus steunen en hij krijgt de tijd om orden op zaken te stellen: "Hij krijgt daar de komende weken de kans toe, ik denk echt dat hij het tij kan doen keren. De competitie wordt pas in de laatste tien wedstrijden beslist. Hasi krijgt van ons alle kansen om zijn ploeg weer op het goede spoor te zetten", aldus nog Van Holsbeeck.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.