"Galhardo zal er snel staan"

DINSDAG, 26 JANUARI 2016, 09:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Terwijl Standard en Gent hun aanwinsten meteen lieten opdraven, haalde Anderlecht met Rafael Galhardo en Filip Djuricic twee spelers die nog een beetje tijd nodig hebben. De vraag is: hoeveel tijd?

Toen hij tekende, klonk het dat Galhardo inzetbaar zou zijn voor de partij tegen STVV nu vrijdag. Vorige vrijdag speelde hij voor het eerst met de U21 en een geweldige indruk maakte hij niet. Het lijkt er dus op dat we nog even moeten wachten op Galhardo. "Tot 8 december speelde hij in de Braziliaanse competitie. Daarna nam hij zoals elke voetballer drie weken vakantie. Vorig seizoen was hij de beste rechtsback in de Braziliaanse competitie. Hij zal er dus snel staan", is Herman Van Holsbeeck overtuigd.

Waar Galhardo in 2015 nog zowat alles speelde, is Djuricic een ander verhaal. Hij speelde dit seizoen nog maar twintig minuten. "Maar zijn fysieke testen waren in orde", aldus Van Holsbeeck. "We denken hem snel te kunnen gebruiken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.