Nieuwe poll: voor of tegen terugkeer Vanden Borre

DINSDAG, 26 JANUARI 2016, 17:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Gisteren en vandaag kwamen er berichten als zou een terugkeer van Anthony Vanden Borre bij de A-kern een mogelijkheid zijn. Maar wat vindt u? Moet Anderlecht na al wat er gebeurd is Vanden Borre weer in de armen sluiten?

Vanden Borre werd in augustus weggestuurd nadat hij met een stoel gegooid had naar T2 Geert Emmerechts en in een interview zwaar uithaalde naar zijn ploegmaats en de staf. De verdediger moest de club verlaten, maar dit is nog steeds niet gebeurt. Herman Van Holsbeeck zette gisteren de deur open voor een terugkeer en ook Vanden Borre geeft aan graag weer voor Anderlecht te spelen en de hele affaire te willen afsluiten.

Hoe denkt u hierover? Moet Anderlecht Vanden Borre opnieuw in de A-kern opnemen? 

Geen geloof in landstitel

In onze vorige poll peilden we naar uw geloof in een nieuwe landstitel. Dit is momenteel niet bijster groot. Maar liefst 73,5 procent van jullie denkt niet dat Anderlecht kampioen kan worden. 25,7 procent heeft wel vertrouwen in een goede afloop.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.