Blessures brengen nieuwkomers aan aftrap

DONDERDAG, 28 JANUARI 2016, 13:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES De kopzorgen van Besnik Hasi zijn er in de aanloop naar de partij tegen STVV weer serieus op vergroot. Andy Najar, Matias Suarez, Fabrice N'Sakala, Ibrahima Conté, Michaël Heylen en Leander Dendoncker zijn alle vijf onbeschikbaar door blessures.

Dendoncker en N'Sakala zijn nog niet helemaal verlost van hun blessures. Met Suarez en Najar wil Anderlecht geen risico nemen op het kunstgras van Staaien. Conté is out met een blessure aan de adductoren en ook Heylen blesseerde zich deze week.

Besnik Hasi zal dus stevig moeten puzzelen. Nieuwelingen Rafael Galhardo en Filip Djuricic komen wellicht aan de aftrap. "Ze zitten in de kern en zijn klaar om te spelen", zo vertelde Hasi vanmiddag.

Anderlecht zal morgen wellicht aantreden in een 4-2-3-1 met volgende spelers: Proto, Galhardo, Kara, Deschacht, Acheampong, Defour, Tielemans, Lukebakio, Djuricic, Praet en Okaka. Om de bank vol te krijgen, zal Hasi bij jeugd moeten recruteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.