Nuytinck: "Büttner past goed bij Anderlecht"

DONDERDAG, 4 FEBRUARI 2016, 19:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Alexander Büttner haalde Anderlecht deze week een tweede Nederlander binnen. Bij Voetbal International geeft die andere noorderbuur Bram Nuytinck aan veel te verwachten van zijn landgenoot. "Anderlecht zal hem niet gehaald hebben voor de bank."

"De voorbije maanden speelde met Frank Acheampong iemand linksachter die van nature linksbuiten is. Dit geeft aan dat Anderlecht graag met offensieve backs speelt. Ik denk dat Alexander met zijn aanvallende stijl goed bij ons zal passen", vertelt Nuytinck.

"We moeten kijken of hij meteen inzetbaar is want hij heeft natuurlijk een tijd niet gespeeld", gaat Nuytinck verder. "Maar ik denk niet dat Anderlecht Alex gehaald heeft om op de bank te zitten. Ook bij Anderlecht weten ze dat hij goed kan voetballen."

Nuytinck speelde in Nederland nog tegen Büttner. Vooral één wedstrijd staat hem nog goed bij. "Dat was in 2011-2012. Toen ik met NEC thuis verloor van Vitesse, zag ik Alex dansen op de tafel in de kleedkamer. In ons stadion nota bene. Drie maanden later wonnen wij met 0-1 bij hen. Toen stonden we ook te springen op de tafels. Alex zal dat nog wel weten."



anderlecht-online forum