Hasi: "Iedereen wil zich weer bewijzen"

DONDERDAG, 4 FEBRUARI 2016, 19:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht versterkte zich voor de winterstop met vier nieuwe spelers en dat is voor Besnik Hasi een goede zaak. Hij zag deze week een erg gretige spelersgroep. "Het was precies weer de eerste week van de voorbereiding."

"Iedereen wilde zich bewijzen", vertelde de coach vanmiddag op zijn persbabbel. "We hebben nu meer kwaliteit in de breedte. De voorbije maanden zag je soms wedstrijden waarin de honger ontbrak, dat zal nu niet meer kunnen. Niemand is nog zeker van zijn plaats en enkel de besten zullen spelen."

"Ik ben tevreden met de spelers die het bestuur gehaald heeft", gaat Hasi verder. "Het zijn vier spelers die we echt wilden. Enkel Carlos Mané hadden we nog graag gehad, maar zijn coach bij Sporting besliste er anders over. Maar goed, op die positie is ook niemand vertrokken."

Sommige nieuwkomers missen wedstrijdritme, maar Hasi is niet van plan hen rustig te brengen. "Als we wachten tot iedereen wedstrijdritme heeft, zit het seizoen erop. Mijn vier nieuwkomers zijn fysiek in orde. Naarmate de wedstrijden vorderen, zal het enkel maar beter gaan lopen."



anderlecht-online forum