Hasi: "Tevreden over de nieuwe jongens"

ZATERDAG, 6 FEBRUARI 2016, 08:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexander Büttner en Stéphane Badji kregen hun vuurdoop tegen KV Mechelen. Büttner liet zien dat hij kan vrije- en hoekschoppen nemen, Badj gaat nog beter worden volgens de coach. Filip Djuricic bevestigde wat hij vorige week al een paar keer liet zien. 

"Ik ben heel tevreden over wat onze nieuwe aanwisten lieten zien", zei Hasi, "Badji recupeerde heel veel ballen en was héél aanwezig. De Senegalees zet zijn voet als het moet, hij brengt ons wat we de laatste tijd moesten missen. Hij speelde een redelijke wedstrijd, maar je ziet nu al op training dat hij nog gaat beter worden. Hij moet zich nog wat in- en aanpassen."

Filip Djuricic

"Djuricic was vooral in de tweede helft heel goed, toen kreeg hij meer ruimte en kon hij ook twee keer gevaarlijk zijn. Hij ging steeds beter samen spelen met Praet en zorgde ook voor een assist op Acheampong", zei een tevreden coach. 

Alexander Büttner

"Bij Büttner zie je dat hij nog wat wedstrijdritme ontbreekt, maar hij beschik over een heel goede techniek bij hoekschoppen en vrije schoppen. Hij kan ons op dat gebied nog veel bijbrengen."

"De concurrentie wordt dus alleen maar groter nu, en daar kunnen we alleen maar beter van worden. Iedereen zal uit zijn comfortzone moeten komen en vechten voor zijn plaats", aldus nog de coach. 



anderlecht-online forum