UYL: Anderlecht - Arsenal: 2-0

DINSDAG, 9 FEBRUARI 2016, 20:04 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De paars-witte U19 heeft zich zopas geplaatst voor de volgende ronde van de Uefa Youth League. Anderlecht klopte Arsenal in het Constant Vanden Stockstadion met 2-0 dankzij twee doelpunten van Jorn Vancamp.

Score: 2-0
Doelpunten: 7' & 28' Vancamp (1-0 & 2-0)

Opstelling Anderlecht: Svilar, De Medina, Faes, Amrani (75' Sowah), Bourard, Azevedo, Denayer, Lukebakio (62' Bernier) , Mangala (79' Silinou), Van Der Heyden & Vancamp

Anderlecht begon met twijfels aan de wedstrijd na drie opeenvolgende nederlagen onder Nicolas Frutos. Het wedstrijdbegin was voor Arsenal, maar het was Anderlecht dat als eerste de weg naar de netten vond. Jorn Vancamp kopte een prima voorzet van Orel Mangala in doel. 

Eerst miste Dodi Lukebakio nog de kans op de 2-0, maar kort voor het half uur was het toch zover. Opnieuw was het Jorn Vancamp. Ditmaal trapte hij via de onderkant van de lat voorbij doelman Keto. 2-0 was ook de ruststand. 

Arsenal voerde tijdens de rust een dubbele wissel door, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk. Anderlecht bleef de betere ploeg en Vancamp kreeg nog tot tweemaal toe de kans om zijn hattrick te vervolledigen. De 3-0 bleef uit, maar Anderlecht kwam niet meer in de problemen. 



anderlecht-online forum