Biedt Vanden Borre publiekelijk excuses aan?

DONDERDAG, 11 FEBRUARI 2016, 07:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anthony Vanden Borre was tijdens de open training van gisteren niet niet te bespeuren. Volgende week zou hij hervatten bij de U21. Intussen liggen er plannen op tafel waarbij Vanden Borre zich tot de fans zou wenden.

Na het afketsen van zijn transfer naar Sion, staat het volgens Het Nieuwsblad vast dat de verdediger het seizoen uitdoet bij Anderlecht. Een transfer naar Rusland, de Verenigde Staten of een andere competitie waar de transfermarkt nog open is, is niet aan de orde. Anderlecht wil Vanden Borre nu opnieuw fit krijgen zodat ze hem in de zomer kunnen verkopen.

Zolang Vanden Borre bij Anderlecht is, zullen veel fans roepen om een terugkeer in het eerste elftal. Het water tussen de rebelse rechtsback en verschillende sleutelspelers blijft echter diep. Bij Anderlecht wil men vooral dat de commotie stopt en de zaak-Vanden Borre geen blok aan het been wordt in de titelstrijd.

Daarom denkt men nu aan een plan waarbij Vanden Borre zich, in samenspraak met de club, tot de supporters zou wenden. In welke vorm en wanneer dit zal zijn, is nog niet duidelijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.