Hasi verwacht antwoord van Suarez en Tielemans

VRIJDAG, 12 FEBRUARI 2016, 15:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Door de komst van enkele nieuwe spelers zullen Matias Suarez en Youri Tielemans serieus moeten knokken voor hun plaats. Besnik Hasi blijft geloven in de twee artiesten, maar spoort hen wel aan om uit hun pijp te komen.

"Ik heb een gesprek gehad met Youri en hij weet waar het op staat", vertelde Hasi vanmiddag op zijn persconferentie. "We willen opnieuw de Tielemans zien van de play-offs van vorig jaar. Dat hij nu op de bank zit, kan hem prikkelen. Hij moet hier de juiste lessen uit trekken."

Ook van Suarez verwacht Hasi een passend antwoord. "Hij is een topper, maar zit nu in een moeilijke situatie. Mati kreeg al veel kansen. Nu moet hij de knop omdraaien en zich focussen op een andere positie."

Die andere positie lijkt die van rechtsbuiten te worden. Praet op link en Djuricic centraal zijn zeker van hun plaats. "Djuricic brengt iets extra: creativiteit en mentaliteit. Als hij veel speelt, zal hij op een hoog niveau komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.