Anderlecht nu ook op snapchat

VRIJDAG, 12 FEBRUARI 2016, 17:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na Facebook, Twitter en Instagram is Anderlecht nu ook actief op Snapchat, vanaf vrijdag 12 februari. "We merkten dat Snapchat alsmaar populairder wordt bij vooral onze jongere fans, daarom voegden we het toe aan ons sociale mediaplatform", zegt David Steegen. 

“We onderzoeken regelmatig hoe we het best met de supporters van RSC Anderlecht kunnen dialogeren. Daarom heeft de club de voorbije jaren het mediaplatform uitgebouwd tot een sterke en drukbezochte ontmoetingsplaats voor de RSCA gemeenschap. Zo wordt de officiële Facebookpagina van de club inmiddels door méér dan 850.000 mensen ‘geliked’. Ook de Twitter en Instagram accounts worden druk gevolgd. Vandaag komt daar Snapchat bij, omdat we gemerkt hebben dat het platform steeds méér wordt gebruikt als communicatiemiddel door onze (vooral jongere) fans”, zegt Steegen, directeur communicatie.

Ook de spelers zelf zullen regelmatig via Snapchat de fans de kans geven om een blik te werpen in het dagelijkse leven op de club. Zo wil paars-sit de fans nog méér betrekken bij het reilen en zeilen van het leven in de club.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.