Mama Dodi: "Tuurlijk ben ik kwaad op hem"

ZATERDAG, 13 FEBRUARI 2016, 07:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dat Dodi Lukebakio Ngandoli niet mocht starten tegen KV Mechelen wegens zijn chronisch te laat komen, was ook bij de familie van de jongeling een schok. Mama Nana is hard voor haar zoon: "Natuurlijk ben ik kwaad op hem."

Lukebakio mocht als staf niet starten tegen KV Mechelen: "Dat hij niet mocht starten omdat hij alwéér te laat kwam, dat heeft mij pijn gedaan", zegt mama Nana, "Hij zou nochtans al moeten beter weten, hij is in de zomer om net dezelfde reden al gestraft."

Dagschema

Vanaf nu gaat de mama van Dodi er zich mee bemoeien: "Vanaf nu ga ik perfect weten wanneer hij waar moet zijn want ik krijg het dagschema van de club. Ik til hem eigenhandig uit zijn bed als dat nodig blijkt."
Ook op de club krijgt de speler extra begeleiding van het hoofd van de sociale cel en de teammanager, Gunther Van Handenhoven, zij zullen Lukebakio van dichtbij coachen. 

Verstrooid

Toch heeft mama Nana toe dat niet overslapen het probleem is bij haar zijn, maar zijn verstrooidheid: "Soms is hij.....verstrooid. Dan is hij nog met iets bezig zoals de Playstation of zo en vertrekt hij op het laatste nippertje. Zolang het verkeer meevalt is dat allemaal geen probleem, maar als er file is, dan heeft hij het vlaggen natuurlijk."

Mama Nana neemt het ook op voor haar zoon: "Iedereen heeft het recht om fouten te maken en iedereen heeft zijn slechte kanten. Maar.....meneer Hasi heeft gelijk. Dat te laat komen dat kan echt niet meer en mag niet meer gebeuren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.