Hasi: "Een match van het collectief"

ZATERDAG, 13 FEBRUARI 2016, 23:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Heel Anderlecht was tevreden na de overwinning tegen Zulte-Waregem maar de coach legt de lat hoger: "Er is nog veel werk aan de winkel. We staan nog altijd in het krijt bij de supporters. Ze hebben ons vaak bekritiseerd en ze hadden gelijk."

"Ik heb eindelijk een wedstrijd gezien van het collectief", gaat Hasi verder, "Het is een verbetering maar we staan nog niet waar we moeten staan."

Filip Djuricic en Alexander Büttner hebben nog wat fysieke achterstand, Stéphane Badji heeft dat probleem niet: "Hij staat al iets verder. Hij zorgt voor evenwicht en concurrentie en laat de ploeg beter voetballen. Daardoor spelen we ook meer als ploeg, zo een spelers hebben we nodig", aldus Hasi. 

Supporters

De supporters stonden ook weer als één man achter de ploeg, wat ook bijdraagt aan het vertrouwen: "We waren het de supporters verplicht om thuis eens iets te laten zien. We stonden en staan nog steeds in het krijt bij hen. We hebben de voorbije weken veel klappen gekregen maar het collectief kan er nu alleen maar sterker op worden. We staan nog niet waar we willen staan. Vergeet niet dat er ook nog Leander Dendoncker is die terugkomt. Zijn terugkomst zal de concurrentie alleen maar harder maken en ons meer opties geven", besluit de coach. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.