Djuricic: "Ik ben enorm gemotiveerd"

WOENSDAG, 17 FEBRUARI 2016, 18:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als Anderlecht morgen wil winnen, zal het moeten rekenen op een sterke Filip Djuricic. Maar de Serviër heeft er zin in. Het is mede voor dergelijke matchen dat hij naar het Astridpark is gekomen. "En niet voor slechts twee stuks."

"Het is onnodig om me te vertellen dat Olympiakos een goede ploeg is, dat weet ik maar al te goed", vertelt Djuricic aan de vooravond van het duel. "Maar dat ik bij Anderlecht getekend heb, is mede voor matchen als deze in de Europa League. En ik zal me niet tevreden stellen met maar twee wedstrijden."

"Net als Olympiakos hebben we een topteam. Hoewel ik niet goed Frans of Nederlands praat, begrijp ik Defour, Tielemans en Praet perfect tussen de lijnen. In het voetbal spreken we dezelfde taal. Wij samen, dat kan vonken geven. Ook in de play-offs. We moeten ons richten op beide fronten."

Week na week groeit Djuricic naar zijn beste vorm. "In de periode dat ik niet veel speelde, heb ik hard gewerkt. Fysiek ben ik dichtbij mijn topniveau", aldus Djuricic. "En ook al heb ik niets te bewijzen tegenover Benfica, ik ben enorm gemotiveerd. Ik ben een winnaarstype."
 



anderlecht-online forum