Hasi: "Volgende week moeten we nog beter zijn"

VRIJDAG, 19 FEBRUARI 2016, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi zag tegen Olympiakos een sterk Anderlecht. De coach is blij met de winst, maar gaat niet zweven. "Voor mij blijft Olympiakos favoriet", geeft Hasi aan.

"Het was ons doel om de nul te houden en zelf te scoren en dat is ons gelukt", vertelt Hasi. "Maar 1-0 is een gevaarlijk resultaat. Ik zag vandaag een goed Olympiakos. Ze zijn een complete ploeg. Voor mij blijven ze favoriet."

"We zullen volgende week nog beter moeten zijn dan vandaag. De eerste twintig minuten worden belangrijk. Ik verwacht dat zij frisser zullen zijn omdat ze door de grote voorsprong in de competitie dit weekend enkele spelers kunnen laten rusten."

"Kara speelde al even niet op zijn beste niveau. Hij weet dit zelf ook en wilde zich bewijzen. Hij was erg sterk. Met zijn goede interventies zorgde hij er mee voor dat we de nul hielden."

"Geen misstap veroorloven in competitie"

Anderlecht en Olympiakos maakten er een wedstrijd van met een erg hoog tempo. "We speelden aan 200 per uur. We moesten veel lopen om de bal te veroveren en dan gingen we aan hetzelfde tempo door als we hem hadden. Uiteraard komen er dan slordigheden, want fysiek betaal je dit cash."

"We zullen zien hoe de jongens deze partij verteren. We hebben een brede kern en als het nodig is, zal ik andere jongens laten spelen. Maar de partij van zondag tegen Waasland-Beveren is belangrijk. We kunnen ons in de competitie geen misstap veroorloven."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.