Jeugd: Anderlecht baas over Charleroi

MAANDAG, 22 FEBRUARI 2016, 20:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De jeugdploegen van Anderlecht stonden het voorbije weekend oog in oog met Charleroi. Paars-wit won vier duels, twee eindigden er op een gelijkspel.

Uitslagen

U19 : Anderlecht – Charleroi : 3-0
U17 : Anderlecht – Charleroi : 5-1
U16 : Charleroi – Anderlecht : 1-1
U15 : Charleroi – Anderlecht : 1-1
U14 : Anderlecht – Charleroi : 3-1
U13 : Anderlecht – Charleroi : 2-0

U17 : Anderlecht – Charleroi : 5-1

In hun race naar de titel boekten de U17 een overtuigende 5-1-overwinning tegen Charleroi. Met vier doelpunten en één assist was Milan Corryn (foto) de grote man bij Anderlecht. De Luxemburger Loris Tinelli scoorde het vijfde doelpunt. Door deze overwinning blijft Anderlecht leider met 54 punten uit 21 wedstrijden. Club Brugge volgt op één punt, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Anderlecht begon met: Marenko, Saelemaekers, Bornauw, Delcroix, Foulon, Loua, Van Keilegom, Dewaele, Corryn, Sambi Lokongo, Amuzu
Vielen in: Carcela, Tinelli

De Looze, Da Silva, Ndayishimiye en Bassong ontbraken wegens blessure.

U19 : Anderlecht – Charleroi : 3-0

De U19 kenden niet niet veel moeite met Charleroi. Stéphane Omeonga opende de score voor de rust. Maxime Janssens en Jarn Van Der Goten dikten na de pauze aan tot 3-0. In de stand staat Anderlecht op een zesde plaats met 35 punten uit 22 wedstrijden. Standard is leider met 53 punten.

Anderlecht begon met:D'Alberto, Meddour, Morias, Bitsindou, Glécio, De Jonge, Mikal, Janssens, Petit, Omeonga, Abaz
Vielen in: Dedoncker, Francotte, Walsh, Van der Goten



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.