"Dat de spelers het nu maar eens tonen"

WOENSDAG, 24 FEBRUARI 2016, 11:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze voormiddag is Anderlecht op het vliegtuig gestapt voor de Europa League-wedstrijd van morgen tegen Olympiakos. Hoewel de competitie primeert, benadrukt voorzitter Roger Vanden Stock het belang van deze partij. "Het wordt een match op leven en dood."

Anderlecht trekt met een 1-0-bonus naar Athene. "Hopelijk volstaat dit", vertelt Vanden Stock op Zaventem aan Het Laatste Nieuws. "Tegenwoordig spelen we enkel nog wedstrijden op leven en dood. Tegen Waasland-Beveren was dit zo, nu tegen Olympiakos en zondag tegen Standard. Misschien wordt de partij van volgende week tegen Moeskroen er zelfs één."

Na enkele hoopgevende prestaties verviel Anderlecht zondag tegen Waasland-Beveren opnieuw in zijn oude kwalen. Vanden Stock verwacht een antwoord van zijn spelers. "Men zegt altijd dat Anderlecht beter is tegen grote ploegen dan tegen kleine. Wel, dat de spelers het morgen dan maar eens tonen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.