Hasi: "Eerste kwartier overleven"

DONDERDAG, 25 FEBRUARI 2016, 07:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht en Besnik Hasi staan onder druk. Na de wanprestatie tegen Waasland-Beveren moet de ploeg vanavond presteren. "Jullie hebben gelijk, ik begrijp de kritiek na zondag", geeft Hasi toe.

Vanavond tegen Olympiakos is de prestatie misschien wel belangrijker dan het resultaat. De Europa League zal Anderlecht niet winnen en kwalificatie levert amper 750.000 euro op. Kortom: Anderlecht moet vanavond vooral vertrouwen zien te winnen. Zelfvertrouwen en vertrouwen van de fans en buitenwereld.

"Het wordt belangrijk om het eerste kwartier te overleven", blikt Hasi vooruit. "Maar mijn ploeg heeft al bewezen dat ze er staan in dit soort wedstrijden."

Op de vraag van een Griekse journalist wat Hasi het meest vreest, gaf de Anderlecht-coach volgend antwoord: "Ik denk dat jullie rechtsachter (Elabdellaoui, die terugkeert uit schorsing, red.) nu een pak offensiever zal spelen dan zijn vervanger in de heenwedstrijd. Die nam toen geen risico's. Dat zal nu wellicht anders zijn. Dat zou betekenen dat wij (Acheampong, red.) daar meer ruimte krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.