"Hasi geeft Ezekiel geen verklaring"

DONDERDAG, 25 FEBRUARI 2016, 19:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Imoh Ezekiel lijkt op weg naar de uitgang bij Anderlecht. De spits komt sinds nieuwjaar niet meer aan spelen toe. Een intimus van Ezekiel vertelt in La Dernière Heure dat de situatie weegt op Ezekiel.

"Waarom heeft Anderlecht hemel en aarde bewogen om Ezekiel te halen", klinkt het. "Waarom betalen ze zijn salaris als ze hem niet laten spelen? Het is absurd. Imoh voelt zich erg slecht bij de huidige situatie. Tussen hem en de trainer is er geen dialoog. Mocht Hasi hem nu nog een uitleg geven ..."

"Imoh is een prof en zal zich tot het einde blijven inzetten", vertelt diens kameraad nog. "Of hij zijn keuze betreurt? Neen, hij weet dat hij bij een grote club zit, maar het is natuurlijk een probleem dat hij niet speelt. Ken je één voetballer die gelukkig is als hij in dergelijke situatie zit?"

Mogelijk is Ezekiel aan zijn laatste uren in Anderlecht-loondienst bezig. Zijn moederclub Al Arabi wil hem in China stallen om toch aan spelen toe te komen. De Chinese transfermarkt sluit morgen om middernacht.



anderlecht-online forum