Live: 1-2 in de verlengingen!

DONDERDAG, 25 FEBRUARI 2016, 22:22 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN De wedstrijd is simpelweg te schandalig om géén live te starten. Daarom houden we jullie graag up to date van de gebeurtenissen. In het rustverslag kunnen jullie alvast deel één van de wedstrijd lezen...

58': We zijn minuut 58 van de wedstrijd. Djuricic lijkt alleen op weg richting goal en ondergaat een doodschop van Botia. Scheidsrechter Hunter gaat rustig verder met de komedie en trekt slechts geel. Dit moest, opnieuw, rood geweest zijn!

59': Olympiakos is dichtbij een tweede goal, maar Najar voorkomt erger!

62': Djuricic en Büttner nemen de Griekse keeper onder vuur, die tot twee maal toe het schot kan pareren.

63': Najar kan de bal net niet genoeg meenemen. Daardoor keert de verdediging van de thuisploeg net op tijd terug. Najar kan naar binnen kappen en besluit op de paal!

64': Najar haalt de tegenaanval eruit en incasseert geel.

67': Proto keert een gevaarlijke voorzet die uiteindelijk resulteert in een corner. Na wat geharrewar geraakt de bal weg uit de zestien en lanceert Anderlecht een tegenaanval die foutief gestuit wordt.

69': Kara geeft de bal af maar Deschacht en co keren de Griekse aanval ternauwernood.

72': Nu toch wat druk van paars-wit, zonder al te veel grote kansen. De Grieken loeren op de counter.

77': Proto redt een afstandschot.

80': De wedstrijd kabbelt rustig verder. Anderlecht heeft de zaak onder controle, maar is bij deze stand niet geplaatst voor de volgende ronde. De Grieken lijken vooral een tegengoal te willen vermijden. En scheidsrechter Hunter? Die is zowaar al tien minuten foutloos! Ondertussen gaat ook Djuricic naar de kant voor Suarez.

84': Deschacht kopt de bal over op een vrije trap. Lukebakio staat ondertussen klaar on in te vallen.

85': Het licht gaat even uit bij Acheampong. Hij verliest de bal op de flank, maar de voorzet wordt door Kara gekeerd. De bal belandt opnieuw bij de Ghanees, maar opnieuw verspeelt hij de bal op dezelfde plaats om vervolgens een fout te moeten maken. De vrije trap levert niets op.

87': Ook Badji vliegt op de bon: zesde geel voor Anderlecht. De thuisploeg lijkt nu toch aan een bescheiden slotoffensief te beginnen.

88': Anderlecht countert scherp. Acheampong krijgt de bal aan de tweede paal maar krijgt het leer niet voorbij de goalie. Dit was een uitstekende kans! Anderlecht verdient een goal.

90': Het Ierse scheidsrechterlijke zestal houdt er ook een merkwaardige tijdrekening op na. We krijgen zowaar zes minuten extra!

90+3': Proto houdt Anderlecht overeind en redt een knal van Seba!

90+5': Fortounis haalt uit, Proto pakt, en knalt de bal naar zijn collega aan de overkant. De tijd zit er bijna op.

90+6': Olympiakos krijgt een corner, maar Hunter fluit, net zoals in de eerste helft bij een corner van Anderlecht na 45+1' af. Consequent is hij dan toch... We krijgen verlengingen.

91': De verlengingen zijn gestart met Nuytinck in plaats van Büttner. Olympiakos krijgt meteen een corner. Botia krijgt bal voor de voet maar Dendoncker trekt aan het shirt van de Olympiakos speler. Dit keer kon de bal effectief op de stip, maar Arnold Blunder ... euh ... Hunter durft niet meer te fluiten.

93': Dominguez legt aan voor een vrije trap die meters over vliegt. Na een uittrap van Proto komt de bal al snel weer voor de goal. De Anderlechtse keeper maakt een voorzet onschadelijk.

97': Dendoncker gaat rusten. Defour neemt zijn plaats in.

100': Praet kan voorzetten, maar Roberto plukt de voorzet makkelijk. Het tempo blijft laag. De spelers ogen vermoeid. Zal dit een invloed hebben op RSCA-Standard?

102': GOAL!!!! Praet kan voorzetten, maar Okaka kan niet binnen koppen. Acheampong herneemt vanop de flank en jaagt de bal in het dak van het doel: 1-1!

105': De eerste verlenging zit erop. We wisselen van kant, al gaan de spelers eerst nog even rustig naar de bank.

106': Dominguez met een pegel vanop afstand, Proto duwt de bal uit zijn doel.

110': Olympiakos lijkt dood te zitten. Proto kan een voorzet rustig plukken. Momenteel lijkt paars-wit zich te gaan plaatsen. Het stadion loopt stilaan leeg.

111': GOAL!!!! Acheampong kan een counter afronden en trapt de 1-2 door de benen van Roberto!

115': Nog vijf minuten. Olympiakos moet nog drie keer scoren om zich te plaatsen. De buit lijkt binnen, al wil Anderlecht graag nog een derde maken. Een vrije trap wordt snel genomen, maar Okaka temporiseert uiteindelijk toch en kiest voor balbezit.

120': Einde!