Hasi: "Mentaal is dit een boost"

VRIJDAG, 26 FEBRUARI 2016, 09:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De stoom kwam Besnik Hasi net niet uit de oren tijdens de rust. Zo boos dat de coach zelf ruzie zocht met de wedstrijdleiding in de spelerstunnel: "Ik was kwaad ja. Ik dacht dat het gewoon niet mocht zijn", bekend de coach.

"Mijn ploeg daarintegen is zeer kalm gebleven. In de tweede helft zijn we beter gaan voetballen tussen de linies waar we de ruimte vonden. We namen de controle over terwijl we groeiden in de match. Over de twee wedstrijden bekeken verdienden we ook deze kwalificatie", gaat Hasi verder.

Standard

Zondag wacht Standard, dat Anderlecht 120 minuten op het veld stond zullen ze in Luik graag zien: "Of fysiek vlak wordt dat lastig", geeft de coach toe, "Langs de andere kant hebben we hier mentaal een boost gekregen. Iedereen was aan het zingen en springen in de kleedkamer. De supporters hebben ons hier vooruitgestuwd."

Geen voorkeur

Of Anderlecht nu vertrokken is is allang geen zekerheid meer dit seizoen: "Daar heb ik geen enkele garantie op. We waren goed vertrokken na twee goeie wedstrijden en bij Beveren zaten we opnieuw aan de grond. Maar donderdag tegen Olympiakos hebben we spirit getoond en daar ben ik blij om. Het maakt niet uit welke ploeg vrijdag uit de bokaal komt. Ik heb geen enkele voorkeur, de spelers opteren liever voor een sterke tegenstander", aldus nog Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.