Büttner: "Frank en ik gaan nog voor veel gevaar zorgen"

ZATERDAG, 27 FEBRUARI 2016, 14:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Toen Frank Acheampong zijn twee doelpunten maakte tegen Olympiakos, stond Alexander Büttner niet meer op het veld. Maar op de bank zag je niemand harder juichen dan de Nederlander. Büttner en Acheampong: dat klikt.

"Frank vertelde me dat hij het geweldig vindt om met mij op de linkerflank te spelen", vertelt Büttner. "Het klopt dat we elkaar goed weten te vinden. Frank speelde ook als linksachter, dus hij weet hoe zich op te stellen. Dat laat mij toe om op te rukken en dat waardeer ik enorm. De linkerflank van Anderlecht zal nog voor veel gevaar zorgen tussen nu en het einde van het seizoen."
 
"Frank heeft een fenomenale versnelling", vindt Büttner. "Bij Manchester United speelde ik samen met Antonio Valencia. Ik had nooit gedacht bij Anderlecht iemand tegen te komen die net zo snel is. Beiden zijn ongelooflijk snel en dat is een enorme kwaliteit in het moderne voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.