Bernard: “Vandaag wordt moeilijker dan heenwedstrijd”

DONDERDAG, 17 MAART 2016, 17:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ondanks een ‘walk in the park’ tijdens de eerste helft vorige week, zal Shakhtar Donetsk zijn tegenstander vanavond niet onderschatten. “Deze wedstrijd wordt moeilijker. Anderlecht heeft nu de steun van zijn fans.”

"Iedereen begrijpt het belang van deze wedstrijd", zegt Bernard op de website van Shakhtar. "We zullen alles doen om door te stoten. We zijn er klaar voor, net als vorige week. Hopelijk is het resultaat even goed."
 
Het is Shakhtar ook opgevallen dat Frank Acheampong momenteel de man-in-vorm is bij Anderlecht. "We weten dat hij één van de gevaarlijkste spelers van Anderlecht is", geeft Bernard aan. "Natuurlijk zullen we hem extra in de gaten houden. Maar als we vasthouden aan onze manier van spelen, zullen we hem kunnen neutraliseren."
 
Shakhtar verwacht dat Anderlecht, omdat het een achterstand moet ophalen, vanaf de eerste minuut er vol tegenaan zal gaan. "Anderlecht beseft dat dit hun laatste kans is. Ze zullen aanvallen en hoog druk zetten. In dat geval moeten we gevaarlijk zijn op de tegenaanval. We moeten onze kansen gebruiken en een doelpuntje proberen te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.