Zondag met middenveld Defour - Tielemans?

DONDERDAG, 7 APRIL 2016, 07:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Op basis van wat te zien was tijdens de open training, lijkt het erop dat Steven Defour en Youri Tielemans zondag samen aan de aftrap staan. Ook Dodi Lukebakio mag hopen op een basisplaats.

Tijdens de wedstrijdoefeningen posteerde Besnik Hasi Tielemans en Defour steevast samen in hetzelfde team. Een voorbode voor de partij tegen Zulte Waregem? Het is wel nog onduidelijk wie plaats moet ruimen. Het Laatste Nieuws merkte op dat Stéphane Badji in het andere team stond. Het Nieuwsblad gaat uit van een middenveld met Badji, Defour en Tielemans.

Deze laatste krant ziet Filip Djuricic naar de bank verdwijnen. Volgens haar opteert Hasi zondag voor een voorhoede met Praet, Okaka en Lukebakio. De coach onderbrak sommige oefeningen om het trio richtlijnen te geven. Als Lukebakio in de basis komt, dan moet Ibrahima Conté plaatsruimen. De ex-speler van Zulte Waregem kreeg tegen Genk nog eens een kans, maar kon niet echt overtuigen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.