Dendoncker: "Doorgaan op dit elan"

MAANDAG, 2 MEI 2016, 06:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker bleef gisteren na de wedstrijd tegen Gent zijn nuchtere zelf. De kritiek van sommige oud-spelers is hard aangekomen bij sommige ploeggenoten, gaf de middenvelder toe. Maar vooral: doorgaan op dit elan. 

"Deze overwinning is een opluchting. Intern hebben we vraagtekens gezet bij onszelf, het contrast in onze prestaties is té groot. Maar persoonlijk vind ik toch dat we ons uitstekend herpakt hebben na de blamage op Schiervelde", is Dendoncker eerlijk. 

Paul Van Himst en Jan Mulder spaarden hun kritiek niet eerder deze week: "En dat is bij sommige ploeggenoten toch wel hard aangekomen. Daarom wilden we nu iets rechtzetten, voor de fans en voor de coach. Tenslotte zijn het de spelers die verantwoordelijk zijn. We moeten nu om in élk duel tot het uiterste te gaan", aldus de middenvelder. 

"We hebben de titel nog niet opgegeven. We moeten niet kijken naar Brugge, enkel focussen op onszelf en de volgende wedstrijd en vooral doorgaan op dit elan."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.