"Oostende kloppen is het enige wat telt nu"

VRIJDAG, 6 MEI 2016, 14:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze middag had de traditionele persconferentie, voor een wedstrijd, plaats op Neerpede. Besnik Hasi beseft dat hij aan het begin van een belangrijk weekend staat. Anderlecht heeft niets meer in eigen handen. Het móet winnen tegen Oostende en hopen op winst van de Buffalo's om nog in de titelstrijd te blijven. 

"Deze keer ga ik de spelers de beelden van de wedstrijd te Roeselare laten zien. We weten hoe we Oostende moeten stoppen, we hebben op trainging gewerkt op de counter. Maar we mogen niet alleen verdedigen, we spelen thuis: we gaan aanvallen", zegt de coach. 

"Ik zie Brugge geen punten verliezen in zijn twee laatste wedstrijden. Maar ik hou mij niet bezig met andere resultaten. Wat telt nu, is eindelijk eens winnen van Oostende. Mijn spelers zijn gemotiveerd. Ze zijn er zich van bewust dat het gedaan is als we niet vechten tegen Oostende", aldus nog Hasi. 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.