"Niet de bedoeling dat ik vertrek"

ZATERDAG, 7 MEI 2016, 06:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker heeft het geloof in de titel nog niet opgegeven. Hij is ook helemaal niet bezig met een transfer komende zomer. "Het is helemaal niet de bedoeling dat ik vertrek. Ik focus mij nu op de titel winnen en Champions League spelen", aldus Dendoncker. 

Dendoncker stond na een lange blessure opnieuw probleemloos en op niveau op het veld: "Ik ben een half jaar geblesseerd geweest, ik ben dus heel blij dat ik opnieuw kan voetballen. Mijn basisconditie is heel goed. Toen ik geblesseerd was, kwam ik vaak vroeger naar de club om te lopen. Maar ik heb gewoon altijd heel veel gesport."

"De vorige wedstrijd tegen Oostende was slecht, héél slecht. Ik ga niet vrijuit bij het derde doelpunt, dat besef ik. Maar ik werd ook geraakt. Toen ik mijn kous uitdeed, was mijn enkel aan het bloeden, maar ik mag dat niet als excuus gebruiken. Ik moet gewoon nog een beetje meer smeerlap worden, meer kaarten pakken. Ik weet niet of ik dat ooit ga kunnen, ik ben geen vechtersbaas", aldus de West-Vlaming. 

"De krititek die we toen gekregen hebben is terecht. Het is ook niet erg als ik tikken krijg. Moesten ze ooit aan mijn familie raken ... dat zou ik héél erg vinden", aldus Dendoncker. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.