"Mijn enige doel: kampioen worden met Anderlecht"

MAANDAG, 9 MEI 2016, 08:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Stefano Okaka bezorgde Anderlecht gisteren drie belangrijke punten tegen Oostende. De Italiaan houdt in een klein hoekje, rekening met een mogelijke selectie voor het EK in Frankrijk met Italië. Maar eerst wil hij de titel winnen met Anderlecht.

"Het wordt een wedstrijd van belang tegen Club Brugge. Maar we hebben dit seizoen al een paar keer bewezen dat we Brugge kunnen kloppen. Ik herinner mij onze laatste wedstrijd ginder nog tijdens de reguliere competitie, dat was één van de mooiste ooit. Na de wedstrijd op Roeselare had iedereen ons al opgegeven, maar iedereen kan eens een wedstrijd verliezen, zelfs Barcelona. We hebben vandaag goed gereageerd", aldus de Italiaanse spits. 
 
"Natuurlijk zit ik met het EK in gedachten, dat is toch normaal. Maar het is niet mijn prioriteit momenteel, ook niet de titel van topschutter. Mijn enige obsessie de komende twee weken is de titel winnen met Anderlecht. En die moeten we halen door tegen Brugge te winnen", besluit Okaka. 
 
.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.