Bernier tekent profcontract

MAANDAG, 9 MEI 2016, 10:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Antoine Bernier heeft een eerste profcontract getekend bij Anderlecht. De 18-jarige flankaanvaller zette zijn handtekening onder een contract voor één seizoen met optie voor een bijkomend jaar.

“Ik ben echt heel blij”, zegt Bernier in Sudpresse. “Ik kan u echt gaan leven van mijn passie. Ik blijf wel gewoon deel uitmaken van de U21 en heb geen garanties gekregen om te mogen meetrainen met de A-kern, maar ik heb de ambitie om dit op termijn te doen. Er waren contacten met Zulte Waregem, maar deze interesseerden me niet veel. Ik wilde bij Anderlecht blijven waar ik mijn gewoontes heb en de mensen ken.”

Bernier brak helemaal door sinds de komst van Nicolas Frutos als coach van de U21. De jonge Waal uit Dinant mocht in de Youth League dit seizoen twee keer starten (tegen Dinamo Zagreb en Barcelona) en vijf keer invallen. Tegen Barcelona scoorde hij ook.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.