Kara dient Waals journalist van antwoord

DONDERDAG, 12 MEI 2016, 13:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te slikken. Vooral die van Thibault Roland, een analist van de Waalse tv-zender RTL TVI, vindt hij vaak te ver gaan. In een persbericht dient hij Roland van antwoord.

"Omdat meneer Roland er steeds blijft op hameren dat ik mijn transferprijs niet waard zou zijn, wil ik er toch even op wijzen dat het niet de spelers zijn die de transfersom bepalen. Ik was het niet die bepaalde dat ik drie of vier miljoen euro waard zou zijn. Dat is iets wat zich afspeelt tussen de makelaars en clubbesturen. Bovendien, ik ben het niet die dit geld opstrijkt", zo zegt Kara.

"Toen ik de kans kreeg om naar Anderlecht, de Belgische recordkampioen, te gaan, was dit een oportuniteit voor mij. Ook al hoog loop je niet hoog op met mij, ik ben geen 'loser'. Ik speelde 22 interlands voor Senegal en meer dan honderd wedstrijden in de Pro League en play-offs."

"Ik beschouw mezelf als één van de beste verdedigers uit de Belgische competitie van de voorbije twee seizoenen. Mijn enig nadeel is dat ik geen Belg ben. En dat ik niet bevriend ben een journalist die me met overtuiging verdedigt zoals gebeurt met sommige Belgische spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.