Steegen: "Bij ons spelen de Duivels van de toekomst"

VRIJDAG, 13 MEI 2016, 09:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Opmerkelijk bij de selectie van Marc Wilmots voor het EK: geen enkele speler van Anderlecht zit in de kern. Dat is geleden van in 1938. De teleurstelling bij Anderlecht is groot, maar legt zich neer bij de beslissing van de bondscoach en kijkt hoopvol uit naar de toekomst.

"Het zij zo. Natuurlijk vinden wij het jammer dat er geen enkele speler van Anderlecht naar het EK gaat, maar de bondscoach beslist. En we blijven als één man achter onze Rode Duivels staan. Tous ensemble", reageert David Steegen, persverantwoordelijke bij Anderlecht.

"En er gaat sowieso toch een stukje Anderlecht mee naar het EK, in de vorm van Romelu Lukaku. We blijven hard werken en zijn ervan overtuigd dat heel wat toekomstige Rode Duivels momenteel bij paars-wit spelen. Jongens als Dennis Praet, Leander Dendoncker en Youri Tielemans kunnen er in de volgende toernooien wél bij zijn", voegt Steegen er nog aan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.