Hasi: "We gaan naar Brugge om te winnen"

VRIJDAG, 13 MEI 2016, 13:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi gaf deze middag de tradionele persconferentie voor een wedstrijd op Neerpede. En de coach is strijdlustig: "We gaan naar Brugge om te winnen niet voor een gelijkspel." Paars-wit moet aantreden zonder Steven Defour (blessure) en Kara Mbodj (schorsing).

"Heylen ofwel Dendoncker zullen in de defensie hun plaats innemen", zegt Hasi, "Suarez heeft nog geen enkele wedstrijd van in het begin gespeeld. Maar het is een wedstrijd van alles of niets voor ons. We zullen wel zien als het zover is. Het gemis van Steven is een zware slag. Maar toen hij tegen Oostende uitviel hebben we ons ook sterk gehouden."

Als de wedstrijd eindigd op een gelijkspel, is Brugge nog geen kampioen, "Maar we gaan niet naar daar voor een gelijkspel", reageert Hasi, "We gaan om te winnen. We gaan er alles aan doen om te vermijden dat Brugge kampioen speelt. En als het dan toch het geval is, gaan we moeten toegeven dat het een verdiende winnaar is. Het verschil tussen Brugge en ons? Ze hebben vaker kunnen winnen tijdens de reguliere competitie, ze hebben ook wedstrijden kunnen winnen door individuele acties van een speler, zoals met Izquierdo te Gent. Hoeveel wedstrijden hebben wij op die manier kunnen winnen? Niet één. Als we konden winnen, was dat een collectieve prestatie."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.