Hasi: "Over mijn lijk"

ZATERDAG, 14 MEI 2016, 09:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als het van Besnik Hasi afhangt, zal Club Brugge zijn kampioenenfeestje nog wat mogen uitstellen of zelfs helemaal vergeten. Zolang er een kans is op de titel blijft de coach geloven. "Club de titel pakken tegen ons? Over mijn lijk !!!", is Hasi duidelijk. 

Anderlecht is van mening dat de geschreven pers vooral Club-kranten produceerde de voorbije week. Ze probeerden om Anderlecht te destabiliseren en Brugge te boosten, althans volgens paars-wit. Een bewijs dat de zenuwen hoog oplopen bij Anderlecht en laat dat nu net het ideale recept zijn voor Anderlecht.

"Club Brugge tegen ons kampioen, dat zou extra pijnlijk zijn. Ikzelf denk: over mijn lijk! En dat gevoel is er bij mijn spelers ook. Dat we de enige club zijn die Brugge thuis kon verslaan? Dat zegt veel en dan weer ook niets", gaat Hasi verder, "We zullen collectief sterk moeten zijn, want wij kunnen niet rekenen op een individuele flits."

"Zolang er kans is op de titel moeten we die proberen te grijpen. Neem nu Ajax, ook een titelfavoriet die nog faalde.  We moeten in gedachten houden dat we deze play-offs in zeven duels nog maar één keer verloren. Ik weet dat Anderlecht nog kans maakt om de titel te pakken, en hoe klein die ook is, we zullen er alles aan doen om die te grijpen. Wat er ook gebeurt: ik zal met de borst vooruit de bus opstappen", aldus nog de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.