Proto: "Brugge verdient zijn titel"

ZONDAG, 15 MEI 2016, 22:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is nooit leuk om als doelman vier doelpunten te slikken, maar als het dan nog bij je aartsrivaal is én bij een titelwestrijd, is de bittere pil nog moeilijker te slikken. Het was een zichtbaar ontgoochelde Silvio Proto die een korte reactie gaf na de wedstrijd. 

"Ik ben ontgoocheld, echt waar. Ik ga proberen om geen stommiteiten te zeggen, maar de feiten zijn er nu eenmaal. Of we nu 1-0 of 4-0 verliezen, het eindresultaat blijft hetzelfde: wij zijn geen kampioen. Het ergste is dan nog, en dit valt mij echt heel zwaar om te zeggen; Brugge verdient de titel. We hebben de titel trouwens niet alleen deze namiddag verloren. Er waren andere wedstrijden in deze play-offs waar we niet alles gegeven hebben, niet de juiste mentaliteit toonden", is Proto eerlijk. 

Er zijn nog twee wedstrijden in PO 1, daarin moet Anderlecht ervoor zorgen dat het de tweede plaats veiligstelt om de voorrondes van de Champions League te mogen spelen. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.