Geopereerde Deschacht: "Blijf in ploeg geloven"

DINSDAG, 17 MEI 2016, 07:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Olivier Deschacht heeft niet gewacht tot na het seizoen om zich te laten opereren aan de lies. Door een pubalgie speelde hij de voorbije wedstrijden toch al niet meer. Gisteren ging hij in Londen onder het mes.

Normaal gezien zou Deschacht vier maanden out zijn, maar hij zal een speciale behandeling volgen waardoor hij slechts twee maanden aan de kant staat.

Op Twitter postte Deschacht een boodschap na de ingreep: "Het zijn twee moeilijke maanden geweest voor mij door een heel vervelende liesblessure. Het kon enkel met een operatie opgelost worden en dat heb ik vandaag met succes gedaan. Hopelijk blijven jullie in de ploeg en vooral in mij geloven. We blijven de grootste en succesvolste ploeg ooit in België en daar zal dit seizoen niets aan veranderen. Bedankt voor de blijvende steun voor de ploeg en voor mij in deze moeilijke periode. En ook bedankt aan mijn liefde om in goede en slechte tijden altijd naast mij te staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.