Nieuwe poll: wat met laatste wedstrijd?

DINSDAG, 17 MEI 2016, 21:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE De titel is verloren, voor de tweede plaats heeft Anderlecht nog één punt uit twee wedstrijden nodig. Hoe moet paars-wit deze laatste wedstrijden van het seizoen aanpakken? Wie zou u opstellen?

We gaan ervan uit dat Anderlecht dat benodigde punt donderdag haalt tegen Genk. In dat geval doet de laatste wedstrijd, thuis tegen Zulte Waregem, er niet meer toe. Wie zou u in deze laatste wedstrijd opstellen?

Vindt u dat Besnik Hasi in deze laatste partij zijn gewone elftal moet opstellen? Of kijkt u vooruit en wil u enkel spelers zien opdraven die volgend seizoen normaal gezien nog bij Anderlecht spelen? Of bent u zo gedegouteerd van de lamlendigheid van de huidige spelerskern dat u een statement wil maken en een jeugdelftal aan het werk wil zien? Laat het ons weten in onze nieuwe poll!

Het geloof was er

In onze vorige poll peilden we vorige week naar uw geloof in een nieuwe landstitel. Dat was zeker aanwezig. Tot zondagochtend was het percentage stemmers dat geloofde in een goede afloop ongeveer gelijk aan het aantal stemmers dat Club Brugge de titel zag behalen. Helaas zijn het deze laatste die gelijk gekregen hebben.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.