Vercauteren zegt niet neen tegen Anderlecht

WOENSDAG, 18 MEI 2016, 07:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Gisteren konden we u al melden dat de naam van Frank Vercauteren genoemd wordt bij Anderlecht. Het Nieuwsblad vroeg Vercauteren om een reactie. De ex-coach staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer.

Vercauteren was als speler en later als assistent-coach en hoofdcoach vele jaren kind aan huis in het Astridpark. In 2007 vertrok hij, kapot door de stress. Intussen zijn we negen jaar verder en heeft Vercauteren aan ervaring gewonnen. Momenteel is hij coach bij het Russische Samara.

"Als mijn naam nu valt bij Anderlecht, zou ik dat een eer vinden", vertelt Vercauteren nu. "Ik hoorde nog niets, maar voor mij zijn er geen bruggen opgeblazen."

Vercauteren heeft bij Samara nog een contract tot eind mei. De Russen hebben wel een optie om dit te verlengen met één jaar en dat zouden ze van plan zijn. Vercauteren heeft wel het recht op deze optie op te zeggen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.