Hasi: "Na het seizoen zien we wel"

WOENSDAG, 18 MEI 2016, 14:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor het eerst sinds de blamage op Club Brugge van zondag sprak Besnik Hasi met de pers. Het werd een kortere persconferentie dan anders. "Over de partij tegen Club Brugge praat ik niet meer, die is voorbij."

Besnik Hasi kende al leukere momenten om de pers te woord te staan. Over de nederlaag in Brugge wilde hij het niet hebben, enkel over de partij van morgen tegen Genk. Toen de pers wilde weten hoe de spelersgroep reageerde en deze vraag meermaals herhaalde, klonk het cynisch "ze hebben gezongen en gedanst."

"Wat denk je nu? De groep is zwaar ontgoocheld en down, maar we maken de rekening na het seizoen. We hebben heel veel verloren in de wedstrijd op Oostende, maar de tweede plaats zou nog wel oké zijn. We zijn nog niet mathematisch zeker hiervan, dus moeten ervoor spelen."

Vreest Hasi niet dat zijn spelers er ongeïnteresseerd zullen bijlopen morgen? "Er zijn jongens die met een transfer in hun hoofd zitten. Zij moeten het dan maar laten zien. Een goede prestatie is alleen in hun voordeel, want de clubs zullen ongetwijfeld in de tribune zitten. Mijn eigen toekomst? Na het seizoen zit ik samen met het bestuur, dan zien we wel."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.