Hasi: "Hoop dat fans ons blijven steunen"

VRIJDAG, 20 MEI 2016, 15:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi blijft strijdvaardig ondanks de waslijst aan geblesseerden en de laatste twee zware nederlagen. Maar de coach weet dat ze het niet alleen kunnen: "Ik hoop dat de fans ons blijven steunen", liet Hasi weten.

"We speelden in Genk net onze beste uitmatch in de play-offs. Dus uiteraard heb ik vertrouwen voor onze laatste match tegen Zulte Waregem, ondanks die waslijst aan blessures", aldus Hasi.
Over Okaka was de coach duidelijk: "Hij moet zich leren beheersen, al vind ik die rode kaart echt overdreven. Als het van mij afhangt gaan we in beroep. Hij is al 80 minuten gestraft geweest."

Over de laatste nieuwe aanwinst van paars-wit, Sofianne Hanni wou Hasi nog niet teveel prijsgeven:  "Maar net als Suarez is hij iemand die matchen kan beslissen."

Onvermijdelijk kwam het mogelijke afscheid van de coach ter sprake op de persconferentie, maar ook daar wou Hasi zich niet over uitspreken. "Aan wat ik zondag ga denken tijdens onze laatste wedstrijd? Aan het feit dat ik nog een jaar contract heb zeker?" , voegde Hasi er grijnzend aan toe.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.