Vanden Stock richt zich tot de supporters

VRIJDAG, 20 MEI 2016, 17:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een interview met RSCA tv, richt voorzitter Roger Vanden Stock zicht tot de supporters van Anderlecht. Hij vraagt hun steun en belooft hen beterschap in de toekomst. Meteen kondigt hij ook de transfer van Sofiane Hanni aan. 

“Binnen de club zijn we ons bewust van de problemen die ons de titel hebben gekost. Teamwork brengt oplossingen. Samen zullen weoverwinnen. Conflicten en onenigheid verbeteren nooit een organisatie. Integendeel. Ik begrijp dat er frustraties zijn, maar ik wil ook benadrukken dat niet alles slecht was. We mogen fier zijn op onze Europa League-campagne. De ploeg heeft op het Europese toneel zijn kwaliteiten en potentieel getoond. Ook de jeugd heeft laten zien wat het in zijn mars heeft. RSC Anderlecht beschikt over een uitstekende jeugdopleiding. Dit hebben onze U19 voor het tweede jaar op rij bewezen in de UEFA Youth League.”

“We zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. We bouwen aan een nieuwe ploeg, maar dit alles heeft uiteraard tijd nodig. Ik ben erg tevreden dat Sofiane Hanni voor RSC Anderlecht gekozen heeft. Hij is de eerste versterking met het oog op komend seizoen. Ik hoop op het begrip van de supporters en wil hen vragen om de ploeg en staffleden onvoorwaardelijk te steunen. We hebben onze doelstellingen voor ogen en zullen, zoals elk seizoen, alles op alles zetten. Samen met jullie staan we sterk. Maar eerst de belangrijke wedstrijd van zondag. We moeten tweede eindigen en dat kan alleen met jullie steun. You are Anderlecht!”

“Tenslotte beloof ik plechtig dat RSCA het dialoog met de supporters zal verbeteren. Dat is in het verleden veel te weinig gebeurd. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. De club moet en zal dichter bij zijn supporters staan. Er zijn al vergaderingen geweest die de eerste initiatieven hebben gedefinieerd. Aan ons, de club, om de beloftes in te lossen.”





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.