Hasi: "Silvio is uitgegroeid tot een monument"

ZATERDAG, 21 MEI 2016, 08:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De kans is groot dat zowel Silvio Proto als Matias Suarez morgen hun laatste wedstrijd spelen voor Anderlecht en zij zijn niet de enige. Trainer Besnik Hasi spreekt zich uit over de eventuele transfers van Proto en Suarez. 

"Ja, het zou raar zijn zonder Silvio. Ik heb een goed gesprek met hem gehad en ik had niet echt het gevoel dat hij weg wou. Maar aan elk verhaal komt ooit eens een einde. Wat zijn beslissing ook is, voor mij is Silvio uitgegroeid tot een monument van dit Anderlecht. Hij heeft de club veel titels bezorgd, dat vergeten de mensen snel. Hij verdiend veel respect, van iedereen", aldus Hasi over zijn doelman. 

"Ook bij Mati kreeg ik niet direct het gevoel dat hij per se weg wil. Hij is er ook niet mee bezig om zich in de kijker te spelen, als hij voetbalt staat hij daar niet bij stil. Mati is verliefd op de bal, intrinsiek blijft hij de beste speler van Anderlecht. Voor Nieuwjaar lukte het niet, hij kreeg nochtans kansen maar tegen Genk was hij top. Hij speelde in de Cristal Arena zijn beste wedstrijd. Blessures, de snelheid waarmee hij terugkeert, dat soort zaken, zullen bepalen hoe zijn toekomst er uitziet", besluit de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.