"Ik deed alles in het belang van de club"

ZONDAG, 22 MEI 2016, 20:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de laatste wedstrijd van het seizoen kreeg Besnik Hasi heel wat vragen over zijn toekomst. Een antwoord kregen we nog niet. "De komende dagen zitten het bestuur en ik samen om de toekomst te bespreken. We zullen communiceren als we het weten."

Na veertien jaar komt er dus mogelijk een einde aan het verblijf van Hasi in het Astridpark. "Dat wist ik toen ik hoofdcoach werd", zegt Hasi. "De voorzitter zei me op een bepaald moment: 'Jij blijft hier je hele leven als assistent'. Maar dat wou ik niet."

Je kan Hasi veel verwijten, maar geen gebrek aan inzet en liefde voor de club. In de periodes dat het slecht ging, wond hij zich het meest van allemaal op en bleef hij vurig proberen het roer om te gooien. "Alles wat ik deed of doe, is in het belang van Anderlecht. Ik hou van deze club. Bij de beslissing die we nu moeten nemen, zullen we het belang van de club op de eerste plaats stellen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.