Suarez: "Anderlecht zit voor altijd in mijn hart"

ZONDAG, 22 MEI 2016, 21:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na acht jaar neemt Matias Suarez afscheid van Anderlecht. Een emotioneel moment voor de Argentijn. "Bij Anderlecht beleefde ik de mooiste momenten uit mijn leven."

"Of het mijn laatste match voor Anderlecht was, weet ik niet, maar het was wel emotioneel", vertelt Suarez. "Toen de wedstrijd gedaan was begon het publiek mijn naam te scanderen. Ik wilde niet wenen in het bijzijn van iedereen, maar vanbinnen was ik heel emotioneel.

"Nu zit ik nog te veel in wedstrijdmodus, maar wanneer ik straks naar huis ga, zal ik beginnen nadenken en dan wordt het moeilijk. Ik zal Anderlecht altijd in mijn hart dragen, ik beleefde hier de mooiste momenten uit mijn leven."

Suarez had het Astridpark graag uitgezwaaid met een doelpunt, maar dat zat er niet in. "Het belangrijkste is dat de tweede plaats zeker is. Zo kan Anderlecht blijven hopen op de Champions League. Er zit heel veel kwaliteit in deze club, in deze ploeg. Veel spelers zullen vertrekken, maar er is talent voor de toekomst."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.