Anderlecht lijkt naast Belhocine te grijpen

MAANDAG, 23 MEI 2016, 10:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht wil Karim Belhocine als assistent-coach voor volgend seizoen, maar KV Kortrijk laat Belhocine niet zomaar gaan. De Kerels willen graag doorgaan met Belhocine als hoofdcoach en dat lijkt hen te zullen lukken.

Belhocine nam in de loop van het seizoen over van Johan Walem, maar hij beschikt niet over de juiste diploma's om als hoofdcoach aan de slag te gaan in onze eerste klasse. Maar omdat Belhocine vorig seizoen nog als speler actief was en de Pro League slechts om de twee jaar een trainerscursus organiseert, is Belhocine niet in de mogelijkheid zijn diploma tijdig te halen. KVK vraagt de Bond nu om een uitzondering te maken.

Sinds Belhocine er hoofdcoach is, waait er een nieuwe, frisse wind bij Kortrijk. De Kerels haalde de finale van Play-Off 2 en de spelersgroep voelt zich goed onder de voormalige verdediger. Dat is ook Anderlecht opgevallen, maar paars-wit lijkt dus naast Belhocine te grijpen.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.