Topcoaches sturen hun CV naar Anderlecht

MAANDAG, 23 MEI 2016, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu het seizoen erop zit, is het een kwestie van dagen voor het vertrek van Besnik Hasi officieel wordt aangekondigd. Intussen stromen bij Anderlecht de sollicitaties binnen, maar Hein Vanhaezebrouck blijft eerste keuze.

Hoewel Vanhaezebrouck aangaf bij Gent te zullen blijven, ligt hij bij Anderlecht nog steeds in de bovenste schuif. Paars-wit weet hoeveel het kost om de succescoach bij Gent weg te halen, maar de vraag is of het deze clausule ooit zal activeren.

Frank Vercauteren is het eerste alternatief. De voormalige chouchou van het Astridpark wil graag komen, maar enkel als hij zijn eigen staf mag samenstellen. Tijdens zijn vorige periode als coach, voelde hij T2 Ariël Jacobs de poten onder zijn stoel weg zagen. Vercauteren zou Jos Daerden als assistent en Guy Martens (ex-Genk) als keeperstrainer willen meebrengen.

Intussen stuurden ook Christophe Daum (ex-Club Brugge), Laslo Bölöni (ex-Standard) en Morten Olsen hun CV in. Deze zijn geen prioriteit, maar Olsen geniet van dit drietal toch de voorkeur.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.