Anderlecht vangt bot voor Viviani

ZATERDAG, 28 MEI 2016, 23:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na de goede prestaties van Stefano Okaka en de succesvolle uitleenbeurt van Samuel Bastien, begeeft Anderlecht zich steeds nadrukkelijker op de Italiaans markt. Volgens media in de laars heeft paars-wit een bod uitgebracht op Federico Viviani.

Viviani speelde een sterk seizoen bij Hellas Verona. Op de maanden januari en februari na, toen hij out was met een blessure, stond hij steevast in de basis bij Verona. Ondanks drie doelpunten kon de vrijetrapspecialist Verona niet behoeden voor degradatie naar de Serie B.

Die degradatie opent wel deuren voor een transfer en volgens Gianluca Di Marzio heeft Anderlecht een eerste bod uitgebracht op de 24-jarige centrale middenvelder. Verona heeft het echter afgewezen.

Als Anderlecht Viviani wil aantrekken, zal het met een mooie som voor de dag moeten komen. Verona betaalde vorige zomer vier miljoen euro voor Viviani. Het nam hem over van AS Roma, waar hij niet kon doorbreken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.