Prono winnaars zijn bekend!

ZONDAG, 29 MEI 2016, 23:01 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Het voetbalseizoen zit erop; de winnaars van de Prono League (op ons forum) en van de Prono zijn gekend! Ondertussen kan u ook al deelnemen aan onze EK Prono

Anderlecht-Online Prono
De Anderlecht-Online Prono werd dit jaar gewonnen door Danilou. Hij was in een spannende strijd verwikkeld met Duket en kon pas op de laatste speeldag de overwinning veilig stellen. Als eindwinnaar, mag Danilou een mooie prijs verwachten!
Als trouwste deelnemer werd dit jaar ANTONIverkozen. Ook hij krijgt een prijs toegestuurd!

Anderlecht-Online Forum Prono League
Op ons forum werd dit seizoen de Prono League georganiseerd, waarbij de deelnemers de resultaten van de Jupiler Pro League moeten voorspellen. Dat Duketeen echte krak in zijn voorspelling is, blijkt ook hier. Na het net verliezen van de Prono, kon hij de Prono League echter wel winnen. Duket krijgt dus eveneens een prijs toegestuurd.

Proficiat aan alle winnaars en tot volgend seizoen. En vergeet in het tussenseizoen zeker niet om deel te nemen aan de EK Prono



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.