"Met hard werken komen we er wel"

MAANDAG, 20 JUNI 2016, 18:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler leidde maandagnamiddag zijn eerste training bij RSC Anderlecht, nadien stond hij de pers te woord. De Zwitser is ambitieus en geeft dat ook eerlijk toe: "Ik wil hier aanvallend en creatief voetbal spelen. Maar eerst ga ik hier iedereen leren kennen."

De Belgische competitie is Weiler nog niet zo bekend dat gaf hij ook eerlijk toe: "Nee, ik ken de Belgische competitie nog niet zo heel goed. Vooral de play-offs lijken mij een ingewikkeld systeem. Daar moeten we dus naartoe werken."

"Als we hard werken komen we er wel. We moeten zo veel mogelijk winnen maar we moeten ook evenwichting aanvallen en verdedigen", gaat Weiler verder, "Het is een grote stap van de Duitse tweede klasse naar de Belgische top, maar ik voel niet echt druk. Een club als deze moet de titel als doel hebben. We zullen er dan ook alles aan doen om weer kampioen te worden, ook al is de concurrentie groot.” 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.